Women Techmakers Tarragona

El Grup de Desenvolupadors Google de Tarragona (GDG Tarragona) organitza amb la col·laboració de Tarragona Impulsa i l’Ajuntament de Tarragona la segona edició del Women Techmakers de la província. L’acte tindrà lloc el dissabte 21 a les 10h a les instal·lacions que té Tarragona Impulsa a la Tabacalera.

Què és el Women Techmakers?
Women Techmakers és una iniciativa a nivell mundial liderada per Google. Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, Google promou durant el mes de març diferents esdeveniments arreu del món amb l'objectiu de donar el protagonisme que mereixen les dones que es dediquen a l’àmbit tecnològic i que en un futur no siguin considerades una raresa. Els esdeveniments comptaran amb xerrades tècniques, taules rodones, tallers pràctics, oportunitats d'establir contactes, i més.


El Women Techmakers Tarragona és una jornada organitzada pel Grup de Desenvolupadors Google de la província de Tarragona (GDG Tarragona) amb la col·laboració de Tarragona Impulsa i l’Ajuntament de Tarragona. Compta amb el suport de l’empresa Sm4rt Cities, la Diputació de Tarragona, Tinet, cafès Novell, la Cooperativa Falset Marçà, Visca La Bona Vida i Google.

A qui va dirigit el Women Techmakers?
La jornada està adreçada a professionals (homes i dones) però totes les ponències les pronunciaran expertes (dones) en l’àmbit tecnològic per normalitzar la seva activitat professional, competències, i fomentar la seva visibilitat. Es tracta de donar protagonisme als perfils femenins en estudis que avui en dia encara estan massa masculinitzats. Per aquest motiu, la jornada servirà per descobrir a noves generacions de dones, perfils de dones dedicades a la tecnologia i que han tingut èxit.


L'acte vol aplegar desenvolupadors, dissenyadors, emprenedors i estudiants amb ganes d’aprendre i compartir inquietuds i experiències.

Què podem trobar al Women Techmakers?
La jornada comptarà amb ponències sobre comerç online i apps, bones pràctiques de programació i Android. També hi haurà espai per parlar de disseny i d’emprenedoria tot coneixent com podem portar a terme la nostra idea de negoci i exemples de projectes actuals. La relació de ponències es podrà consultar al web de Women Techmakers Tarragona.
A més a més de participar en diferents conferències tècniques, l’esdeveniment donarà l’oportunitat als assistents de fer networking i conèixer nous projectes, idees i experiències.

Programa
09:30 - 10:00  Check-in
10:00 - 10:20  Presentació iniciatives Women Techmakers i Tech&Ladies
10:20 - 11:00  Comerç online aplicat a les apps
11:00 - 11:20  Coffee Break & Networking (gentilesa de Cafès Novell)
11:20 - 12:00  Refactoring: Aprendre quan i cóm refactoritzar a partir d’exemples
12:05 - 12:45  De Holo a Material Design
12:50 - 13:30  Què és el disseny gràfic?
13:35 - 14:15  Emprenedoria: Programa Yuzz i presentació d'un projecte guanyador

Inscripcions
Les inscripcions al Women Techmakers Tarragona són gratuïtes i es poden realitzar mitjançant el portal web  http://womentechmakerstgna.eventbrite.es


Tota la informació i novetats sobre la jornada es poden trobar a la plana oficial de l’esdeveniment Women Techmakers Tarragona i a les xarxes socials del GDG Tarragona.


Per a més informació contactar amb l'organització a través del correu electrònic conferencias@gdgtarragona.net.

Primera edició: març 2013
La primera edició va ser un èxit: mira el resum de la jornada.







Comentarios

Entradas populares de este blog

Game Jam WomenTechmakers Tarragona 2023

Resumen Women Techmakers: Reus

GDG Garage Series: Android TV