Code Week 2019

Per segon any consecutiu el GDG Tarragona col·labora amb la URV per participar a la Code Week i portar més de 1500 estudiants de secundaria a la URV.

La Code Week és una iniciativa de la UE que amb diferents activitats té com a objectiu apropar i donar a conèixer la programació als alumnes de primària i secundària.




De què es tracta l'activitat?

Es tracta d’un taller TAC per a estudiants i docents d’educació primària i ESO als campus universitaris de Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca i El Vendrell, en el marc de la Code Week 2019 (https://codeweek.eu/). Complementàriament es subministraran recursos materials als centres educatius pel desenvolupament de projectes a l’aula i la participació en un concurs. Els guanyadors seran convidats a participar en un acte de cloenda i lliurament de premis. El professorat rebrà crèdit formatiu.



Fases de l'activitat?

1. Del 7 al 18 d’octubre. Taller de formació per a estudiants i docents sobre Makey Makey (primària) i Scratch per Arduino (ESO), de 3 hores de durada. Impartit per primària als propis centres educatius entre 9:00 y 12:30 h i per ESO als campus URV de Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca amb sessions de 8:30 a 11:30 h i de 11:00 a 14:00 h. Els grups d’estudiants de secundaria es desplacen als campus pel seus mitjans, no es facilita transport.

2. Del 21 d’octubre al 29 de novembre. Desenvolupament al centre per part de l’alumnat d’estructures creatives amb Makey Makey o models d’instal·lacions domòtiques amb Arduino. Amb aquesta finalitat es subministra 1 Makey Makey a cada centre de primària i 1 kit Arduino (3 Arduino UNO, 3 protoboard, sensors, leds, cables, etc. / kit) a cada centre d’ESO.

3. Fins el 29 de novembre. Concurs de projectes de la Setmana europea del Codi URV. Els centres envien un vídeo d’un minut amb la descripció del millor projecte realitzat per cada grup classe. Els guanyadors (3 centres de primària i 2 de secundària) són convidats a participar el 11 de desembre en un acte de cloenda i lliurament de premis.


Entradas populares de este blog

Game Jam WomenTechmakers Tarragona 2023

Resumen Women Techmakers: Reus

GDG Garage Series: Android TV